Viimeisenä conipäivänä taidekujalta löytyy erinäisten printtien ja sarjakuvien lisäksi käsitöitä.

Taidekuja on auki sunnuntaina klo 10-17!

Sunnuntain myyjät:

 

Malvienhttps://www.instagram.com/madebymalvien/

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja, jotka on valmistettu söpöistä japanilaisista ja eteläkorealaisista puuvillaprinttikankaista. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tekniikalla toteutettuja tsumami kanzashi -hiuskoristeita.

 

 

RavenGuardianhttps://www.deviantart.com/ravenguardian13

Soturikissojen ja Hopeanuolen fanartisti. Löytyy myös originaaleja ja muuta pientä mm. kortteina, charmeina, pinsseinä.

 

 

Kaarinarthttps://kaarinart.wordpress.com

Iloisia, humoristisia, värikkäitä ja oivaltavia tuotteita Star Wars -parodioista söpöihin eläimiin. Tuotevalikoimaan kuuluu postikortteja, charmikkaita charmeja, erilaisia tarroja ja tarra-arkkeja, sydänpinssejä, magneetteja sekä sarjakuvia.

 

 

Kirsi Launiainen / Tipsutorahttps://www.instagram.com/tipsutora/

Myymiini tuotteisiin kuuluvat ihmis- ja osittain eläinaiheiset käsintehdyt printit, postikortit, pinssit, rintanapit, magneetit, erilaiset tarrat ja charmit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Soudie – https://www.instagram.com/soudieee_s/
ja LuminaryWolf
– https://www.instagram.com/luminary_wolf/

Pöydältämme löytyy sekä originaali- että fanitaideaiheisia printtejä, kirjanmerkkejä ja muita tuotteita esimerkiksi eläimistä ja taruolennoista. Lisäksi tarjolla on pieniä, käsintehtyjä amigurumeja sekä pehmeitä häntiä.

 

 

 

 

 

Fuugis – https://www.deviantart.com/fuugis/gallery/
ja Virigus
– https://www.instagram.com/virigus/

Kaksikko Fuugis ja Virigus on taas liikkeellä! Tule katsastamaan pöpöjen ja örmelöiden valtaama pöytämme! Meiltä löytyy erilaisia koruja, tarroja, charmeja, saippuoita, printtejä, sekä t-paitoja! Tule rohkeasti juttelemaan.

CuteFlarehttps://www.youtube.com/c/CuteFlare

Pöydältäni löytyy omaa fantasiaseikkailu sarjakuvaani ”Blazing Will of the Heart” neljän osan verran, orginaaleja tarroja, charmeja ja kortteja. Printeistä löytyy pääosin orginaaleja töitä, mutta seasta löytyy muutama fanitaide Pokemonista ja Soturi Kissoista. Jos värikkään asiat ja kissat piristävät päivääsi, tule ihmeessä katsomaan!

 

 

Jos olet missannut aikaisemmat esittelyt, niin löydät ne täältä:

Esittelyssä perjantain taidekujalaiset

Esittelyssä lauantain taidekujalaiset