Lauantaina Ropeconin taidekujalta voit löytää muun muassa Önkiäisiä, virkattuja lonkeroisia, afrofuturistisia queersarjakuvia ja suomalaisen mytologian inspiroimia töitä. Muutamat taitelijoista ottavat myös vastaan tilaustöitä muun muassa roolipelihahmoista.

Taidekuja on lauantaina auki klo 10-18.

Lauantain myyjät:

 

Alexandra Vardanian (Maron)https://www.instagram.com/maron_art/

Hei kaikki! Olen Maron ja tulen lauantaina 27.7 Ropeconin taidekujalle myymään teoksiani, klo 10-18. Tuotteeni sisältävät laajan valikoiman printtejä, niin fanitaidetta kun originaaleja töitä. Otan myös vastaan tilauksia! Vahvuuksiini kuuluvat hahmosuunnittelu ja muotokuvat. Esimerkkejä töistäni löytyy Instan lisäksi Artstationista (Maron-nikillä). Nähdään Ropeconissa, lämpimästi tervetuloa pöydälleni!

 

SanniMariannehttps://www.instagram.com/sannimarianne.art

Önkiäiset, pienet haltijansukuiset olennot, ovat mysteerien vartijoita. Niiden tehtävä on huolehtia siitä, että maailmassa säilyy kummasteltavaa. Lisäksi pöydässä on printtejä sekä tarroja avaruuspeuroista kultapandoihin.

 

 

Sara Viktoriahttps://saraviktoria.portfoliobox.net

Fantasiaa, magiaa, söpöjä otuksia, pastellivärejä ja outouksia! Näitä asioita näkyy töissäni. Myynnissä on printtejä, postikortteja, tarroja, koruja sekä noppapusseja, ja teen myös tilaustöitä esimerkiksi roolipelihahmoista tai vaikka lemmikistäsi!

 

 

Apila Pepitahttp://apilapepita.com

Apila on helsinkiläinen kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja animaattori. ☘️ Apilan kuvitukset yhdistelevät ylitsepursuavan söpöä kawaii-estetiikkaa ja länsimaalaista cartoon-maailmaa. Värit ovat Apilalle erittäin tärkeitä ja hän tunkeekin pastellisateenkaarta jokaiseen työhönsä!

Apilan kuvituksissa seikkailevat usein värikkäät fantasiaolennot ja söpöt eläimet. Hänen kuvituksistaan on myynnissä avaimenperiä, pinssejä, avainnauhoja, postikortteja ja julisteita.

 

Tuonenkallawww.tuonenkalla.com

Taidetta pohjoismaisen mytologian ja luonnon voimin. Kortteja, julisteita ja muuta pientä.

 

 

 

Miruku Handmadehttps://www.facebook.com/mirukuhandmade/

Luvassa on kaikenlaista söpöä, värikästä ja virkattua! Pöydältäni löytyy lonkeroisia ja muita myyttisiä otuksia, sekä erilaisia asusteita ja ekologisia tuotteita roolipelaajan kotiin. Tule ihastelemaan, hypistelemään ja adoptoimaan uusi perheenjäsen mukaasi!

 

 

LaurusDraws

Pöydältä löydät värikkäitä tarroja ja printtejä niin originaali- ja Dungeons & Dragons -aiheilla kuin taikatytöilläkin koristeltuna. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

AlmondFeatherhttps://twitter.com/AlmondFeather

Myyn tarroja, magneetteja ja muuta pientä. Paljon söpöä eläinaiheista ja fanartia kaikesta mikä sattuu kiinnostamaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

MacUaine – https://macuaine.tumblr.com/
ja Loihtuja – https://twitter.com/loihtuja

Printtejä ja muuta taidetta, jonka aiheet liikkuvat usein tuonpuoleisen rajamailla ja animaatioissa.

 

Salli ”Aviala” Loikkanen aviala-doodles.tumblr.com

Ropeconin taidekujalla myyn mm. roolipeliaiheisia avaimenperiä, printtejä videopelihahmoista ja erilaisia tarroja. Lisäksi piirrän DnD-kampanjaan perustuvaa sarjakuvaa, Dear DnD Diarya, jota aion esitellä pöydälläni!

 

 

Salaidardhttps://twitter.com/salaidard

Tältä pöydältä löydät rpg- ja fantasia-aiheisia tarroja, printtejä ja postikortteja, niin originaalia kuin Critical Role -fanartiakin. Tervetuloa selailemaan!

 

 

 

JΛKKE https://www.instagram.com/jjjakke_/

Teen afrofuturistisia queersarjakuvia ja -kuvituksia, sekä söpöjä tarroja.

 

 

 

Mikael Hoohttps://www.instagram.com/mikaelhoo/

Olen folkloresta ammentava helsinkiläistynyt kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Tuotteideni teema on tänä vuonna kasvit ja kauhu. Pöydältäni löytyy sarjakuvaa ja zinejä, sekä myös printtejä, kortteja ja tarroja.

 

 

Jos olet missannut perjantain esittelyn, niin löydät sen täältä:

Esittelyssä perjantain taidekujalaiset