Oletko kiinnostunut sosiaalisen median viestinnästä ja blogaamisesta? Kirjoitatko sujuvaa suomea, kestätkö hektistä aikataulua tai onko sinulla peräti kokemusta viestinnästä?  Tunnetko Facebookin, Twitterin ja Instagramin ja tiedät millaista sisältöä ne kaipaavat? Oletko pelaaja, joka haluaa nähdä miten Ropeconia tehdään? Haluatko kokeilla tapahtumajärjestämistä yhdessä Suomen suurimmista coneista? Jos some kiinnostaa ja vastauksesi kysymyksiin on kyllä, niin saatat olla haluamme uusi viestintätiimiläinen!

Ropecon järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja tapahtumaa on tekemässä aktiivinen joukko peliharrastajia. Tapahtuma etsii nyt lisävahvistusta viestintätiimiin vastaamaan Ropeconin sosiaalisesta mediasta yhdessä toisten tiimiläisen kanssa. Ropeconiin viestintätiimin toimintaan kuuluu esimerkiksi blogipostausten ja somepostausten suunnittelua ja kirjoitusta, somekamppisten toteutusta sekä kävijöiden kysymyksiin vastaamista tapahtuman sosiaalisessa mediassa.

Tehtävää Ropeconin sosiaalisessa mediassa riittää sekä ennen itse tapahtumaa että tapahtuman aikana. Työvoimaetuina valittu tai valitut henkilöt pääsevät Ropeconiin ja ovat oikeutettuja myös takahuoneen välipalatarjoiluun ja tapahtuman jälkeen pidettäviin kaatajaisiin.

 

Hakemukset ja lisäkysymykset osoitteeseen
paajarjestaja@ropecon.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Ropecon 2019 järjestetään 26.-28.7. Helsingin Messukeskuksessa.