Ropecon tarjoaa tänä vuonna suomalaisille analogisten pelien pienjulkaisijoille mahdollisuuden myydä pelejään Ropecon Shopin myyntitiskillä myyntialueella. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi pöytäroolipelit sekä kortti- ja lautapelit. Ropecon myy pelejä tiskillään myyntialueen aukioloaikoina muun myynnin ohessa ja ottaa palvelusta 15 % provision myyntihinnasta (sis. ALV).

Ropecon haluaa tukea suomalaisten pelien pienjulkaisutoimintaa tarjoamalla vaihtoehtoisen tavan myydä pelejä tapahtumassa. Haluamme tarjota pelintekijöille enemmän vapautta esitellä pelejä tapahtuman aikana sen sijaan, että aika kuluu myyntipöydän takana päivystäessä. Omaa peliä voi esitellä esimerkiksi peluuttamalla sitä Kokemuspisteellä. Myyntipöydän ostamiseen verrattuna uusi myyntitapa myös poistaa myyntipöydän kiinteän kulun.

Koska tarkoituksena on auttaa julkaisijoita esittelemään omia pelejään, julkaisijan on osallistuttava Ropeconiin ja järjestettävä tapahtumassa peliin liittyvää ohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi peliesittelyä tai puheohjelmaa (puheohjelman ilmoittautuminen päättynyt). Kokemuspisteen peliesittelijäksi voi ilmoittautua 30.6. asti:  kokemuspiste@ropecon.fi. Pöytäpelinjohtajaksi voi ilmoittautua myös 30.6. asti: lue ohjeet ilmoittaudu).

Ropeconin myyntitiskin tila on rajallinen, minkä vuoksi myytäviä tuotteita otetaan tiskille vain rajallinen määrä. Kirjoja tai pienempiä tuotteita voi tuoda myytäväksi yhteensä enintään 30 kappaletta. Isot tuotteet, kuten lautapelilaatikot, lasketaan tuplana. Palvelu on rajattu koskemaan pelejä, jotka eivät ole myynnissä muualla Ropeconissa, kuten pelikauppojen osastoilla myyntialueella.

Pelit voi tuoda myyntipöydälle tapahtuman ovien auettua perjantaina 28.7. klo 15. Pelien mukana tulee toimittaa kahtena kappaleena luettelo, joka sisältää myytävien pelien nimet, toimitetut kappalemäärät ja hinnat. Luettelossa on myös oltava julkaisijan yhteys- ja tilitystiedot. Myymättömät pelit tulee hakea myyntipöydältä sunnuntaina 30.7. klo 15 mennessä ennen myyntialueen sulkeutumista. Tulot tilitetään tapahtuman jälkeen.

Myyntialueen aukioloajat:
Perjantaina klo 15–21
Lauantaina klo 10–18
Sunnuntaina klo 10–15

Pelien tuomisesta sopiminen ja tiedustelut osoitteeseen myyntituotteet@ropecon.fi. Ilmoita samalla, mitä peliin liittyvää ohjelmaat olet järjestämässä.

Ropecon pidättää oikeuden päättää tapauskohtaisesti pelien myyntiin ottamisesta. Jos et ole varma, sopiiko peli Ropeconissa myytäväksi, varmistathan asian etukäteen: myyntituotteet@ropecon.fi.

Katso lisätiedot pienjulkaisupelien myynnistä.

Ollaan yhteydessä!

Myyntituoteconiitti 2017
Taneli Pirinen
myyntituotteet@ropecon.fi