Ropeconin järjestämisestä vastaava conitea hakee täydennyksiä! Haemme tekijöitä kolmeen tehtävään: nettisivujen päivitykseen, kisälliksi sähköjä tekemään sekä avustamaan myyntialueen koordinoinnissa. Voit olla vanha tekijä tai ensikertalainen – tarjoamme jokaiselle coniitille perehdytyksen tehtäviinsä sekä tukea ja apua työskentelyyn.

Tavoitteenamme on järjestää tapahtuma Messukeskuksessa, mutta varaudumme myös etätapahtuman toteuttamiseen koronapandemian vuoksi.

Tässä vielä tarkemmat kuvaukset haussa olevista tehtävistä:

Nettisivuconiitti: Nettisivuconiitti vastaa Ropeconin nettisivujen päivityksestä osana Ropeconin viestintätiimiä. Ropeconin nettisivut ovat WordPress-pohjaiset, joten WordPress-tuntemus auttaa tehtävässä, mutta ei ole pakollista, sillä tehtävään tarjotaan perehdytys niin teknisten kuin muidenkin asioiden suhteen. Nettisivuconiitin työskentely painottuu tammi-maaliskuuhun ja touko-kesäkuuhun, mutta tekemistä riittää aina Ropeconiin asti – ja tekeminen tosiaan alkaa heti. 

Sähkökisälli: Tule mukaan sähköistämään Ropeconia! Messukeskuksen halleissa tehdään rakennusvaiheessa hieman “johtotehtäviä”, jotta sovituissa paikoissa on “valosähköä”. Haemme 2021 uutta tekijää oppimaan vanhalta mestarilta ja ottamaan tonttia haltuun tuleviakin vuosia ajatellen. Tekeminen painottuu suunnittelun osalta alkukesään ja tapahtuman aikana rakennus- ja purkuaikoihin, itse tapahtumasta pääsee siis nauttimaan hyvin siinä välissä! Kokemus sähkötöistä on toivottavaa, mutta pääasiassa tässä vedetään jatkoroikkaa. Messuhallin teknikot kyllä kytkevät voimavirrat tms. jos on tarpeen.

Myyntialuekisälli: Myyntialuevastaava vastaa myyntialueella olevista pelikaupoista, käsityöläisistä ja muista näytteilleasettajista sekä yhdistysten ja tapahtumien esittelypöydistä. Toimenkuvaan kuuluu mm. myyntialueen tiloista, kalusteista, sähköistä ja muista puitteista huolehtiminen; osastovarausten vastaanottaminen; lahjakorteista ja tuotepalkinnoista neuvotteleminen; sekä näytteilleasettajien ohjeistus ja laskutus. Työnjako vastaavan ja kisällin välillä voidaan sopia mieltymysten ja aiemman kokemuksen mukaan.

Jos jokin näistä tehtävistä kiinnostaa, laita meille viestiä osoitteeseen paajarjestaja@ropecon.fi. Vastaamme mieluusti kysymyksiin ja kerromme tarpeen tullen lisää niin tehtävistä kuin yleisesti coniteatyöskentelystäkin. 

Tervetuloa mukaan tekemään Ropeconia 2021!

Jukka, Kaisa, Mikko ja Pauliina

Ropeconin 2021 pääjärjestäjät