Etsimme tapahtuman rakentamisesta ja purkamisesta vastaavalle tiimille vetäjää. Tehtävässä on mahdollisuus kokea Ropeconin toteuttaminen aivan tapahtuman ytimessä ja nähdä mitä kaiken taustalla tapahtuu.

Ropecon järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja tapahtumaa on tekemässä aktiivinen joukko peliharrastajia. Etsimme nyt rakennus- ja purkuconiittia vastaamaan Ropeconin rakentamisesta ennen tapahtumaa ja sen purkamisesta pois Messukeskuksesta tapahtuman päättyessä. Tehtävä sisältää esimerkiksi rakennus- ja purkuaikataulujen suunnittelua sekä työvoiman allokointia tarvittaviin tehtäviin. Kalusteita vuokrataan yhteistyökumppaneiltamme ja pöytäkarttoja tehdään yhteistyössä tilakoordinaattorin ja pelialuevastaavien kanssa. Työ painottuu erityisesti tapahtuman pelialueelle, jonne vastuuconiitit suunnittelevat pöytäjärjestyksen.

Varsinaista Ropeconin rakentamista on torstaina ja perjantaina (25.-26.7.) ennen tapahtuman alkua ja purkua puolestaan sunnuntaina (28.7.) Tätä ennen rakennus- ja purkuconiitti osalistuu conitean kokouksiin, tilaa kalusteet ja suunnittelee työt yhdessä muun infratiimin kuten logistiikan ja pääjärjestäjien kanssa. Yksin ei siis tarvitse työskennellä, vaan muun conitean ja pääjärjestäjien lisäksi vastuuconiitilla on oma, noin kymmenen vapaaehtoisen tiimi apunaan!

Kokemus vapaaehtoistiimin vetämisestä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Valittu henkilö pääsee Ropeconiin ja on oikeutettu takahuoneen valipalatarjoiluihin sekä tapahtuman jälkeen järjestettävään kaatoon.

Hakemukset ja lisäkysymykset osoitteeseen
paajarjestaja@ropecon.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Ropecon 2019 järjestetään 26.-28.7. Helsingin Messukeskuksessa.