Ropeconin häirintäyhdyshenkilökoulutus

Ropecon järjestää 26.-28.11.2021 häirintäyhdyshenkilökoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat toimia Ropecon-tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä tai jonkin muun pelitapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä, tai kehittää oman tapahtumansa häirinnänvastaista toimintaa. Koulutus on maksuton. Toivomme kuitenkin kurssille ilmoittautuvien osallistuvan Ropecon-tapahtuman tekemiseen.

Koulutus järjestetään sekä paikan päällä Helsingissä että etänä. Koulutukset ovat keskenään samansisältöiset. Kouluttajina toimivat Emi Maeda ja Tero Suoniemi. Kouluttajat tavoittaa osoitteesta hairinta@ropecon.fi.

Paikan päällä tapahtuva koulutus pidetään 27.11. klo 11.00-15.00 Helsingissä, Töölön kirjastossa. Lähikoulutukseen otetaan mukaan 25 osallistujaa. Etänä tapahtuva koulutus pidetään Zoomissa 28.11. klo 12-16. Etäkoulutuksen maksimiosallistujamäärää ei ole rajoitettu. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille.

Koulutuksessa käsitellään häirinnän ja syrjinnän tunnistamista, häirintätilanteisiin puuttumista ja häirintäyhdyshenkilönä toimimista. Lisäksi koulutuksessa käsitellään larppien tuki ja turva -henkilönä toimimista sekä turvallisempia verkkoalustoja.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 22.11. lomakkeella:
https://docs.google.com/forms/d/1UBWMYHer75U87Ly-GBPKvnrCdHPfACm3ZeN6BvyL0JU