Päivitys 23.4.2020: Koronapandemian aiheuttama tilanne vaikuttaa Ropeconin 2020 järjestelyihin. Lue ajantasainen tiedotus täältä: https://2020.ropecon.fi/ajankohtaista-koronasta/


Tiedote 13.3.2020

Ropeconiin valmistautuminen jatkuu tavalliseen tapaan

Suomen hallitus on 12.3. pitämässään tiedotustilaisuudessa antanut suosituksen kaikkien yli 500 hengen tapahtumien perumiseksi toukokuun loppuun saakka. Vuoden 2020 Ropecon järjestetään 24.-26. heinäkuuta, joten Ropeconiin valmistautuminen jatkuu normaalisti. Ropeconin järjestäjät seuraavat tiiviisti tilannetta. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme asiasta heti. 

Ropeconin ohjelmahaku on auki ja kannustamme edelleen kävijöitämme hakemaan mukaan ohjelmajärjestäjiksi. Ohjelman voi perua vielä viikkoa ennen tapahtumaa, mutta haku umpeutuu tietyiltä osin jo toukokuun alussa, jolloin hallituksen ja valvontaviranomaisten asettamat rajoitukset ovat vielä voimassa. Toivomme kuitenkin, että heinäkuussa saisimme tapahtuman järjestettyä normaalisti ja sitä varten tarvitaan sekä ohjelmaa että vapaaehtoisia. Myös lipunmyyntimme on jo auki. Mikäli kuitenkin ohjeistukset yleisötapahtumista muuttuvat tai rajoitusten aikaa pidennetään ja joudummekin perumaan tai siirtämään tapahtuman, pyrimme hyvittämään kaikki ostetut ennakkoliput. 

Haluaisimme lopuksi vielä muistuttaa, että Ropecon tehdään kävijöiltä kävijöille ja ilman kävijöitä ja kävijöiden tarjoamaa arvokasta panosta on Ropeconin järjestäminen vaikeaa, ellei peräti mahdotonta. Siksi haluammekin kannustaa kaikkia osallistumaan ja suunnittelemaan kesän kohokohtaa entiseen tapaan! 

 

Lisätietoa antavat:

Pääjärjestäjät:
paajarjestaja@ropecon.fi 

Viestintä:
viestinta@ropecon.fi


Kansikuva: Sami Eräluoto