Pääjärjestäjän tehtävä on vastata Ropecon 2023 -tapahtuman tuottamisesta. Pääjärjestäjänä toimii tavallisesti muutaman ihmisen ryhmä, joka kokoaa tapahtumaorganisaation ja vastaa kaikesta tapahtumaan liittyvästä yhdistyksen toimihenkilöinä.

Hakuaika päättyy 31.3.2022. Pääjärjestäjät valitaan Ropecon ry:n koolle kutsumassa valintakokouksessa, jonka tuloksen Ropecon ry:n hallitus vahvistaa kokouksessaan. Valintakokous pyritään pitämään huhtikuun ensimmäisellä tai toisella viikolla – varsinainen kokousaika vahvistetaan mm. pääjärjestäjäehdokkaiden aikataulut huomioiden.

Halukkaat pääjärjestäjät voivat ilmoittautua sähköpostilistalle osoitteeseen aktiivit@ropecon.fi. Ilmoittautumisessa olisi suotavaa listata ainakin seuraavat asiat:

  • pääjärjestäjä tai pääjärjestäjätiimi
  • miksi haluaa pääjärjestää Ropeconin 2023
  • mitä uutta haluaa tuoda tapahtumaan tai miten haluaa kehittää tapahtumaa

On myös mahdollista ja oikein sallittua ilmoittaa listalla julkisesti omasta halukkuudestaan osallistua johonkin pääjärjestäjäkokoonpanoon, jos tiedossasi ei ole vielä omaa tiimiä. Jos tällainen ei tunnu itselle omimmalta toimintatavalta, voit myös ottaa yhteyttä minuun ja jutellaan. Toimin pääjärjestäjävalinnan järjestäjänä ja vastaan myös kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin valintaprosessista.

Ilmoittautumisia toivotaan lähetettäväksi aktiivilistalle 31.3.2022 mennessä. Hakuaikaa saatetaan jatkaa, jos pääjärjestäjäksi ei ole tullut riittävästi hakemuksia. Valintakokouksen päivämäärästä ilmoitetaan erikseen Ropecon ry:n viestintäkanavissa ja valintakokoukseen ovat tervetulleita kaikki Ropeconia tehneet tai tekevät harrastajat.

Onko sinulla jotain kysyttävää pääjärjestämisestä tai haluaisitko kysyä jotain edellisiltä Ropeconin pääjärjestäjiltä ennen hakemuksen lähettämistä? Torstaina 17.3. klo 18.30 on mahdollisuutesi, kun järjestetään vanhojen pääjärjestäjien kyselytunti. Kyselytunti pidetään Zoomissa. Kyselytunnilla pääjärjestäjäveteraanit vastaavat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin pääjärjestämisestä käytännössä sekä keskustelevat kokemuksistaan.

Topic: Ropecon 2022
Time: This is a recurring meeting Meet anytimeJoin Zoom Meeting
https://helsinki.zoom.us/j/69033534249?pwd=dHRKeXkyelNVN2Jtd3VReDlYK0p0Zz09Meeting ID: 690 3353 4249
Passcode: keinutuoli

Lisätietoja:

Emi Maeda

puheenjohtaja@ropecon.fi

044 577 4761