Ropecon 2013

Pääjärjestäjät: Eino Partanen, Jussi Leinonen ja Mikko Hänninen
Milloin: 26.-28.7.2013
Missä: Dipoli, Espoo
Teema: Juhlat
Kävijämäärääärä: n. 3800
Kunniavieraat: Kevin Wilson
on ollut suunnittelemassa 7th Sea -roolipeliä ja Spycraft-roolipeliä. Hän on kirjoittanut roolipelikirjan Spellsinger. Hän on myös ollut mukana suunnittelemassa Doom: The boardgamea.  D. Vincent Baker on pöytäroolipelisuunnittelija ja Lumpley Gamesin omistaja. Hänen tunnetuimpia pelejään ovat Dogs in the Vineyard ja Apolaypse World, jotka ovat voittaneet monia pelialan palkintoja.


Kävijät muistelevat:

”Olin valmistellut kosintaa Ropeconin järjestäjien kanssa. Kun tulimme Dipoliin niin pyysin tyttöystävääni pysymään vakkaripaikallamme, kun itse käyn hakemassa salaa troubleshootterit.
Suunnitelmissa oli että troubleshootterit muodostaisivat pehmomiekoista kunniakujan, jota pitkin astelen tyttöystävääni kohti. Sovittiin troubleshootterien kanssa, että kun tyttöystäväni olisi vastannut niin he saisivat jatkaa hommiaan. Pienen häsläämisen jälkeen kunniakuja muodostui ja astelin tyttöystävääni kohti ja polvistuin hänen eteensä, esittäen kysymykseni. Vastausta ei kuulunut, hän vain tarttui minuun ja halasimme sen aikaa että troubleshootterit ihmettelivät jo että voivatko he lähteä.

Juhla oli teemana silloisessa Ropeconissa, ja juhlan paikka se totta vieköön myös oli. Kiitos Ropecon!”
-Rope-setä


Ropecon 2013. Kuvaaja: Petra Takamäki


Kansikuva: Sami Eräluoto
Kuvituskuva: Petra Takamäki
Lähteet: Ropecon intra, Wikipedia