Hae Ropeconin tuutoriksi!

Millainen ensikokemus sinulla oli Ropeconista? Haluatko toivottaa uusia kävijöitä tervetulleeksi skeneen? Haluatko tietää ja kertoa muille, mikä tänä vuonna on uutta, mikä tuttua ja mikä erityisen innostavaa?

Ropeconissa on järjestetty kävijäkierroksia uusille kävijöille nyt pari vuotta ja vuonna 2018 kokeilimme ensi kertaa contuutoreita, jotka ovat Ropeconissa etenkin uusia kävijöitä varten! Nyt Ropeconin tuutorirekry on auki! Tarvitsemme ihmisiä luomaan kävijöille lämpimän ja turvallisen vastaanoton, vastaamaan kysymyksiin ja vetämään esittelykierroksia. Tuutorit auttavat uusia ja myös vanhempia kävijöitä tutustumaan Ropeconiin ja sen eri yhteisöihin.

Haemme tuutoreita, jotka haluavat auttaa kävijöitä löytämään Ropeconista itselleen sopivia juttuja. Toivomme, että Ropecon on sinulle tärkeä, ja että haluat kertoa sen ihmeistä niin kokemattomille kuin kokeneillekin kävijöille. Tuutorilta vaaditaan etenkin kommunikaatiokykyä ja positiivista asennetta. Tuutoroinnin tavoitteena on varmistaa, että jokaiselle tarjotaan turvallinen tapa löytää oma juttunsa Ropeconista. Sinulla on mahdollisuus innostaa muita ja ylittää omatkin odotuksesi. Haluamme, että tämä kokemus on hyödyksi myös tulevissa seikkailuissasi!

Tuutorit valmiina kierroksille 2018 Ropeconissa.

Haku on käynnissä 22.06.2023 asti osoitteessa https://ropecon.fi/haut/vapaaehtoishaku/

Tuutorin tehtäviin kuuluu:

  • Suunnitella tuutorikierroksia etukäteen muiden tuutorien kanssa
  • Osallistua 27.7. yhteiseen työvoimainfoon Messukeskuksessa
  • Vetää tutustumiskierroksia Ropeconissa 28.-30.7.

Tuutorina toimimisesta saat:

  • Mahdollisuuden tutustua Ropeconiin monelta kulmalta
  • Viikonloppulipun Ropeconiin
  • Todistuksen tuutorina toimimisesta conista

Haku tuutoriksi on auki nyt täällä.

Jos sinulla on mitään kysyttävää aiheeseen liittyen voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tuutorointi@ropecon.fi