Hae Ropeconin tuutoriksi!

Millainen ensikokemus sinulla oli Ropeconista? Haluatko toivottaa uusia kävijöitä tervetulleeksi skeneen? Haluatko tietää ja kertoa muille, mikä tänä vuonna on uutta, mikä tuttua ja mikä erityisen innostavaa?

Ropeconissa on järjestetty kävijäkierroksia uusille kävijöille nyt pari vuotta ja viime vuonna kokeilimme ensi kertaa contuutoreita, jotka ovat Ropeconissa etenkin uusia kävijöitä varten! Nyt Ropeconin tuutorirekry on auki! Tarvitsemme ihmisiä luomaan kävijöille lämpimän ja turvallisen vastaanoton, vastaamaan kysymyksiin ja vetämään esittelykierroksia. Tuutorit auttavat uusia ja myös vanhempia kävijöitä tutustumaan Ropeconiin ja sen eri yhteisöihin.

Haemme tuutoreita, jotka haluavat auttaa kävijöitä löytämään Ropeconista itselleen sopivia juttuja. Toivomme, että Ropecon on sinulle tärkeä, ja että haluat kertoa sen ihmeistä niin kokemattomille kuin kokeneillekin kävijöille. Tuutorilta vaaditaan etenkin kommunikaatiokykyä ja positiivista asennetta. Tuutoroinnin tavoitteena on varmistaa, että jokaiselle tarjotaan turvallinen tapa löytää oma juttunsa Ropeconista. Sinulla on mahdollisuus innostaa muita ja ylittää omatkin odotuksesi. Haluamme, että tämä kokemus on hyödyksi myös tulevissa seikkailuissasi!

Tuutorit valmiina kierroksille 2018 Ropeconissa.

Haku aukeaa 12.4. ja sulkeutuu keskiyöllä 6.5. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viikon sisään haun päättymisestä.

Tuutorin tehtäviin kuuluu:

  • Suunnitella tuutorikierroksia etukäteen muiden tuutorien kanssa
  • Osallistua 25.7. yhteiseen työvoimainfoon Messukeskuksessa
  • Vetää tutustumiskierroksia Ropeconissa 26.-28.7.

Tuutorina toimimisesta saat:

  • Mahdollisuuden tutustua Ropeconiin monelta kulmalta
  • Viikonloppulipun Ropeconiin
  • Todistuksen tuutorina toimimisesta conista

Heräsikö mielenkiintosi? Jos heräsi, mailaa meille osoitteeseen tuutorointi@ropecon.fi ja kerro seuraavat asiat itsestäsi.

Sposti

Nimi

Puhelin

Miksi haluat tuutoriksi?

Millainen tausta sinulla on Ropeconista? Mitä asiaa haluaisit erityisesti hypettää muille?

Mitä haluat oppia tai saada tuutorina toimimisesta?

Mikä on supervoimasi?

Onko jotain erityistä, mitä haluat kertoa tai kysyä?