Ropeconissa 2017 pöytäroolipeleihin ilmoittaudutaan Konsti-sovelluksella. Konstin avulla voit selata Ropeconin roolipelitarjontaa, merkata suosikkipelit ja ilmoittautua peleihin.

Konstin avulla pääset ilmoittautumaan peleihin tuntia ennen niiden alkamista. Jokaisella ilmoittautumiskerralla voit valita itsellesi kolme mieluisinta peliä. Ilmoittautuminen päättyy 15 minuuttia ennen pelin alkamista, jolloin oman pelin ja sen sijainnin voi tarkistaa sovelluksen avulla. Ilmoittautumisen tiedot löytyvät myös roolipelitiskiltä.

Sovelluksen käyttäminen vaatii salasanalla suojatun käyttäjätunnuksen. Uuden käyttäjätunnuksen voi rekisteröidä roolipelitiskiltä saatavalla numerokoodilla. Tämän jälkeen Konstiin voi kirjautua valitulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Konstia voit käyttää omalla mobiililaitteella, tietokoneella tai roolipelitiskin tarjoamilla laitteilla. Sovellus toimii useimmilla moderneilla selaimilla, mutta esimerkiksi Internet Explorer ei ole tuettu.

Kaikkia ominaisuuksia pääsee testaamaan vasta Ropeconissa käyttäjätunnuksen rekisteröinnin jälkeen. Sovelluksen avoimia toiminnallisuuksia voi kuitenkin testata jo nyt ja niistä voi antaa palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteeseen roolipelit@ropecon.fi.

Tervetuloa testaamaan!

https://konsti.ropecon.fi/

Arttu Hanska
Roolipeliduniitti 2017