Hei kaikki!

Vaikka korona vielä rajoittaakin harrastuksia ja tapahtumia, tulevien tapahtumien suunnittelu on jo käynnissä. Ropeconinkin kanssa katsomme eteenpäin paitsi tämän kesän etätapahtumaan, myös jo ensi vuoteen. Vuoden 2022 pääjärjestäjät on hiljattain valittu, ja nyt on aika julkistaa ja esitellä heidät! Vuoden 2022 pääjärjestäjät ovat Tero Suoniemi, Juha Sihvonen, Krista Juva ja Mikko Hyvönen.


Kuvassa ylhäällä Juha ja Tero, kuvassa alhaalla Mikko ja Krista. Kuva: Ropecon


Yhteensä meillä on kolmen vuoden kokemus pääjärjestäjinä sekä yli 20 vuoden kokemus Ropeconin järjestämisestä. Koemme vahvastii, että Ropeconia eivät tee vain pääjärjestäjät ja coniitit vaan kaikki sen aktiiviset vapaaehtoiset ja kävijät. Haluamme omalta osaltamme vahvistaa Ropeconin tekijöiden ja kävijöiden heimoa, erityisesti kaikkien kestävyyttä koetelleiden koronavuosien jälkeen.

Tavoitteenamme on, että pääsemme jälleen heinäkuussa 2022 näkemään Messukeskuksessa ja kokoontumaan vanhan ja kunnon Ropecon-viikonlopun pariin korona-pandemian helpotettua. Pääjärjestäjinä haluamme myös kasvattaa Ropeconin kävijäkuntaa, löytää uusia tapoja osallistua tapahtumaan sekä tuoda tapahtuman tekijöitä paremmin esille.