Ropecon tulee myös maailmanlopun jälkeen!

Ensi kesän Ropeconia vietetään maailmanlopun merkeissä, mutta uskomme Ropeconin selviävän myös siitä. Olemme Mikko Hänninen, Pauliina Männistö, Jukka Seppänen ja Kaisa Vitikainen, ja Ropeconin aktiivit ovat valinneet meidät vuoden 2021 Ropeconin pääjärjestäjiksi. Osa meistä on ollut pääjärjestämässä Ropeconia useasti, osalle pesti on uudempi. Kaikki ovat olleet mukana tekemässä Ropeconia useita vuosia – ja kaikki ovat mukana tekemässä myös tänä vuonna.

 

Millaisen Ropeconin haluamme tehdä? 

Meille Ropeconin sydän on vapaaehtoistyö ja me toivomme, että tapahtumaa tehdään jatkossakin harrastajilta harrastajille. Meidän Ropeconimme on koko harrastajakunnalle ja haluamme, että kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua Ropeconiin tavalla tai toisella. Pyrimme löytämään erilaisia tapoja madaltaa kynnystä osallistumiseen, tarkoitti se sitten vapaaehtoistumista tai kävijöiden järjestämää epävirallista ohjelmaa. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki uudet ja vanhat coniitit, duunarit, ohjelmanjärjestäjät ja pelinjohtajat sekä kävijät – kaikkia tarvitaan! 

Kutsumme teidät suunnittelemaan yhdessä kanssamme Ropeconia 2021, jossa näkyvät sekä vapaaehtoistemme vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet että skenen toiveet. Julkistamme vuoden 2021 Ropeconin ajankohdan nyt tulevassa Ropeconissa 2020, jonka jälkeen alkaa järjestäjäryhmän, eli conitean aktiivisempi haku.

Onko sinulla mielessäsi jokin kysymys tai ehdotus liittyen Ropeconiin 2021? Ota yhteyttä! Pääjärjestäjät tavoittaa osoitteesta 2021@ropecon.fi.

Nähdään conissa 2020 ja tervetuloa seuraavanakin vuonna tekemään ja kokemaan!

Jukka, Kaisa, Mikko ja Pauliina