Juhannus on maagista ja myyttistä aikaa, johon liittyy paljon vanhoja uskomuksia. Ropecon on päivittänyt vanhoja juhannustaikoja nykypäivän conikävijälle sopivaksi. Valitse näistä tai kehitä oma juhannustaikasi!

Conkarin juhannustaika
Kurota noppapussiisi ja vedä sieltä 7 satunnaista noppaa. Kuinka monta erilaista sait? Erilaisten noppien määrä symboloi kesällä kohtaamiasi kriittisiä onnistumisia elämässä.

Tämän jälkeen pyörähdä kolmesti myötäpäivään ja laita nopat taskuun. Kun kurkistat juhannusyönä kaivoon (mikä tahansa lätäkkö kelpaa, kuitenkin sataa), voit nähdä siellä vilahduksen tulevasta hahmostasi.

Laita nopat yöksi tyynyn alle vanhan conirannekkeen tai badgen kanssa. Yön aikana noppiin latautuu juhannuksen conitaika, joka takaa onnistumisia seuraavassa Ropeconissa. Mikäli haluat voimakkaamman vaikutuksen, nuku lisäksi vanha conipaita päällä.

Tanssijan taikuutta
Jos sataa, ylistä ukko ylijumalaa tanssimalla pornopolkkaa. Sateen voi korvata myös kuupallisella vettä, joka heitetään ilmaan. Mitä pidempään jaksat tanssia, sitä paremmin jalkasi kestävät Ropeconin tanssiaisissa pitkälle yöhön. Voimakkaamman vaikutuksen takaamiseksi voit kaivaa vanhan tanssiohjevihkosi esiin ja nukkua se tyynyn alla seuraavana yönä. Näin muistat jokaisen askeleen kaikista tansseista Ropeconin tanssiaisissa.

Pikaloitsu
Heitä yhtä d20 noppaa. Silmäluku kertoo kuinka monta yötä ennen ropeconia näet ensimmäisen coniunesi.

Concarin versio:
Sido noppapussisi kiinni vanhalla conrannekkeella. Seuraava noppa, jonka sieltä vedät toimii loppuvuoden onnennoppanasi.

Larppaajan lumous
Pelaaminen on kivempaa yhdessä kuin yksin. Tähän loitsuun tarvitset parin. Pelatkaa yhdessä seitsemän kierrosta kivi-paperi-sakset -peliä. Voittavat valinnat ennustavat larppikokemuksesi loppuvuodelle:

Eniten kiviä: Kovia päätöksiä ja draamaa (tai mahdollisesti kiviä makuupussin alla)
Eniten paperia: Lisää byrokratiaa (tai mahdollisesti paperimassaa, jesseä ja kuumaliimaa)
Eniten saksia: Lisää taisteluita (mahdollisesti proppien kanssa viimeisenä yönä ennen peliä)

Taiottuasi jonkun näistä taioista tai kehitettyäsi oman loitsun, käy nukkumaan ajatellen kaikkea mahtavaa ohjelmaa, johon Ropeconissa voi osallistua. Juhannustaika alkaa vaikuttaa juhannuspäivänä ja jos loitsusi ovat onnistuneet, niin silloin Ropeconin nettisivuille ilmestyy uutta tietoa ohjelmasta! 

Hyvää juhannusta kaikille toivoo koko conitea!