Haemme ohjelmanjärjestäjiä ja pelinjohtajia – aikaa 15.4. asti

Ohjelmahuutelo on jälleen alkanut, ja Ropecon etsii ohjelmanjärjestäjiä ja pelinjohtajia apureineen. Ropecon toteutetaan kokonaan vapaaehtoisvoimin, mutta vastineeksi työpanoksestasi saat ilmaisen päivälipun tai viikonloppurannekkeen tapahtumaan, riippuen ohjelman pituudesta. Pääsääntöisesti ohjelman pääasiallinen järjestäjä saa viikonloppurannekkeen ja avustajat päivälipun. Työpisteissä viikonloppurannekkeen saa 8 tunnin työpanoksella ja päivälipun 4 tunnin työpanoksella.

Vuoden teema on Kaaos ja Järjestys – kaksi vastavoimaa, jotka käyvät ikuista kamppailua keskenään. Ilman Kaaosta mikään ei kehity, mutta ilman Järjestystä ei ole elämää. Yhdessä ne luovat tasapainon kaikkeen. Teemasta voit hakea inspiraatiota ohjelman suunnitteluun ja peleihin. Miten kahden voiman kamppailu esiintyy peleissä, onko toinen toistaan mahtavampi? Johdattaako hahmoja äkkipikaisten helppojen ratkaisujen houkutus vai tiukka järjestelmällisyys ja harkinta? Mitä tapahtuu, kun roolit sekoittuvat ja äärimmäinen järjestys saa kaoottisia piirteitä?

Ilmoittautuminen

Suurin osa ohjelmahauista päättyy perjantaina 15.4. Jos sinulla on idea ohjelmanumerosta, jonka haluat toteuttaa, lähetä se meille! Tutustu ensin sinua kiinnostavan osa-alueen kuvaukseen. Kuvauksesta löydät tietoa haettavasta ohjelmasta, vastaavan yhteystiedot sekä ohjeet ilmoittautumista varten.

Jos mieleen tulee kysyttävää ohjelmanjärjestämisestä, voit olla yhteydessä oman osa-alueesi vastaavaan tai ohjelmakoordinaattoriin. Tervetuloa ohjelmanjärjestäjäksi!

Ohjelmakoordinaattori 2016
Juha Sihvonen
ohjelma@ropecon.fi


All Posts