KULTAINEN LOHIKÄÄRME JA VUODEN PELITEKO

Vuoden peliteko -palkinto myönnetään ansiokkaasta projektista, toiminnasta, julkaisusta tai muusta tempauksesta ei-digitaalisten pelien saralla. Peliteon jakamisessa korostuu Kultaista lohikäärmettä enemmän ajankohtaisuus ja tuoreus.

Kultainen lohikäärme on Ropeconin vuosittain jakama tunnustuspalkinto. Se jaetaan pitkäaikaisesta työstä roolipelien, miniatyyripelien, korttipelien tai lautapelien saralla tai ansiokkaasta työstä pelikulttuurin kehittymisessä tai kehittämisessä. Palkinnossa korostuu pidempi perspektiivi mutta tarkoitus on, että tässä palkitaan pitkän linjan aktiivisuutta, joka yhä jatkuu.

Molempien palkintojen kanssa arvostamme diversiteettiä sen kaikissa muodoissa ja toivomme että ehdokasasettelu kuvastaa skenen monimuotoisuutta.

Aiemmin valitut palkintojen saajat löytyvät Ropeconin sivuilta

https://2019.ropecon.fi/ohjelma/kultainen-lohikaarme/

https://2019.ropecon.fi/ohjelma/vuoden-peliteko/

EHDOTUKSET

Kaikki Ropeconin harrastekentän omakseen kokevat voivat ehdottaa tunnustusten saajia ja nämä ehdotukset perusteluineen ovat erittäin toivottuja!

Lähetä oma suosikkisi perustelujen kera sähköpostitse peliteko@ropecon.fi tai lohikaarme@ropecon.fi, mieluiten otsikolla ”Ropecon 2019 palkintoehdotukset”.

Kaikki saadut ehdotukset perusteluineen julkistetaan coniteasta koostettujen palkintoraatien (molemmilla omansa) sisällä. Ehdotusten antajien henkilöllisyys ei lähtökohtaisesti tule esille.

Deadline ehdokasasettelulle on pe 10.6.2019 klo 22:00

RAATI

Molemmilla tunnustuspalkinnoilla on oma raatinsa, joka on avoin kaikille 2019 conitean jäsenille.

Raatien koostumus julkista, mutta ei korostettua. Raatien jäsenlistat ovat aikanaan luettavissa verkkosivuilla ao. palkinnon kuvauksesa linkitettyinä kun palkinto jaetaan.