Huom. Streamin osoite on muuttunut! Seuraa livelähetystä: bit.do/starbacon

Messukeskuksessa on enemmän tilaa hienolle ohjelmalle. Wrestling show, selostettua Blood Bowlia, pukukilpailun lavanäytös ja kolmen bändin keikka perjantaina? Kyllä mahtuu! Kaikkea tätä ohjelmalavalla ja muualla Ropeconissa!

Ropeconin tämän vuoden uutuus on halli 5:ssä sijaitseva ohjelmalava. Ohjelmalavalla esitetään erityisen huomion ansaitsevaa näytösohjelmaa. Ohjelmalavan kaikki ohjelmat suoratoistetaan nettiin Starbacon ry:n YouTube-kanavalle osoitteessa bit.do/starbacon.painishow

Perjantai-iltana ohjelmalavan valtaa urheiluviihde, kun FCF Wrestlingin Spandex Sapiens Tour tuo painishownsa Ropeconiin. Ohjelmalavan katsomossa on 200 paikkaa, jotka tämä ohjelmanumero vetää varmasti täyteen.

Ohjelmalavan peliohjelmatarjontaan sisältyvät esimerkiksi Ropeconin kunniavieras Ross Watsonin johtama Savage Worlds-peli Garnet Town Gambitin All-Star -pelautus sekä useiden peliturnausten finaaliottelut. Ohjelmalavan peliohjelmien pöytien kuva heijastetaan valkokankaalle, jotta katsojat pysyvät mukana pelien käänteissä. Ohjelmalavalla on myös tarjolla visuaalista viihdettä lauantaina klo 16.00-17.00, kun pukukilpailun lavanäytös marssittaa Ropeconin upeimmat puvut kaikkien ihailtaviksi.

Ropeconissa on ollut monena vuonna musiikkia muodossa tai toisessa. Tänä vuonna musiikista voi nauttia paitsi perinteisessä Discolarpissa ja Helsingin nörteimmän naiskuoron Another Castlen konsertissa, myös kolmituntisessa konsertissa, jossa uppoudutaan retroileviin syntetisaattorisoundeihin. Sekret Teknik, Beverly Girl ja Starforce tanssittavat sali 102:ssa perjantaina klo 22.00-1.00.

Sekret Teknik

Sekret Teknik