Onko sinulla jo järjestyksenvalvontakortti, mutta se on päässyt vanhentumaan? Haluatko päästä uusimaan korttisi ja pätevyytesi? Haluatko myös toimia järjestyksenvalvojana Ropeconissa? Jos vastauksesi kaikkeen tähän on kyllä, niin nyt on tilaisuutesi ilmoittautua mukaan kertauskurssille!

Ropecon järjestää tänä kesänä järjestyksenvalvojan kertauskurssin. Kursseille otetaan neljäkymmentä ensimmäistä täysi-ikäistä hakijaa, joista kaikki pääsevät liittymään myös Ropeconin timanttiseen JV-tiimiin! Kurssitukset tarjoaa Ropecon ry.

 

Kurssin aikataulu

Koulutus järjestetään 27.5. kello 12:00-18:00. Paikka Agoge training center (Liikuntamylly: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki.) Koulutukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Vaatimukset osallistumiselle

Sinulla tulee olla aiempi järjestyksenvalvontakortti, tämä on ainoastaan kertauskurssi. Vastineeksi kurssista edellytämme sinun toimivan järjestyksenvalvojan tehtävissä kahdessa seuraavassa lähitapahtumana järjestettävässä Ropeconissa, 10 tuntia molemmissa. Mikäli et voi sitoutua järjestyksenvalvojana toimimiseen kahdessa seuraavassa lähitapahtumana järjestettävässä Ropeconissa, mutta jonain muuna vuonna voit, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen turvallisuus@ropecon.fi.

Kurssin arvo on noin 120 €  ja kortti on voimassa viisi vuotta, luonnollisesti muuallakin kuin Ropeconissa. Ropeconin järjestyksenvalvojana olet oikeutettu samoihin etuihin, kuin tapahtuman muutkin vapaaehtoiset. Sinun tulee itse huolehtia lupamaksuista ja passikuvien toimittamisesta oman paikkakuntasi poliisille.

Jos jostain syystä olet estynyt toimimaan järjestyksenvalvojana vaadituissa tapahtumissa, tai jos poliisi ei hyväksy lupahakemustasi, saatat olla velvollinen maksamaan itse kurssista yhdistykselle aiheutuvat kulut. Tämä arvioidaan tapauskohtaisesti.

 

Millaista on olla järjestyksenvalvojana Ropeconissa?

Ropecon on koko perheen tapahtuma, jossa järjestyshäiriöt ovat harvinaisia. Tapahtuman keltaliiviset työn sankarit tekevätkin työvuorojensa aikana hyvin monenlaisia tehtäviä: he opastavat neuvoa tarvitsevia kävijöitä,  he saattavat olla rakentamassa ja purkamassa tapahtumaa, he ovat huolehtimassa rakenteiden turvallisuudesta, joskus he ovat myö ratkaisemassa häirintä- ja syrjintätilanteita sekä valvomassa kulkua. 

Tärkein järjestyksenvalvojan tehtävä on olla mukana luomassa hyvää henkeä sekä kävijöiden että vapaaehtoisten keskuudessa. Tiimissä on hyvä yhteishenki ja tehtävistä saattaa jopa löytää elinikäisiä ystäviä. Samalla saat arvokasta työkokemusta järjestyksenvalvonnasta ja myös erilaisen näkökulman Ropeconiin tapahtumana.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian. Kurssin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittaudu kurssille tästä 

 

Artikkelikuva: Ropecon 2019 kuvaaja Nyymix