Onko Sinulla tärkeä proppi, johon liittyy muistoja tai merkityksiä? Tuo se Ropeconin Proppinäyttelyyn! Näyttelyssä esitellään pelaajille tai pelien etenemiselle tärkeitä esineitä sekä proppeja, jotka ovat erityisen taidokkaasti toteutettuja.

Näyttelyproppi voi olla kirje, joka muutti kaiken – tai kolpakko, jolla on myrkytetty kuninkaita. Se voi olla esine, joka on kulkenut mukana jokaisessa pelissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ehkä proppi oli pitkällisen vaivannäön tulos tai osoitus ompelupelon voittamisesta? Esine, johon olit tyytyväinen ja joka toimi pelissä paremmin kuin osasit toivoa? Kaikki propit, joilla on omistajalleen merkitystä, ovat arvokkaita näyttelyesineitä.

Proppinäyttelyyn ovat tervetulleita pukukokonaisuudet, yksittäiset vaatekappaleet, aseet, pienet ja suuret esineet sekä pelipaikalla käytetty rekvisiitta. Jos et ole varma, kysy!

Proppi voi olla yksityishenkilön tai yhdistyksen esillelaittama. Omistaja saa myös halutessaan jäädä anonyymiksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse proppinayttely@ropecon.fi. Laita viestiin seuraavat asiat:

  • Omat yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Kuvaus, joka tulostetaan näyttelyyn propin viereen. Kerro propista: mikä hahmo oli, missä pelissä proppia käytettiin? Mikä proppi on? Kerro omin sanoin propista ja sen tarinasta. Mistä se on peräisin, miksi se on tärkeä?
  • Mahdollisesti kuva propista
  • Milloin tuot propin näyttelyyn
  • Milloin haet propin näyttelystä
  • Erityistoiveet esillepanosta tai aikatauluista

Aikoja ei tarvitse tietää tarkasti, mutta jonkinlainen arvio helpottaa näyttelyn järjestämistä. Näyttelyesineet tuodaan paikalle mieluiten perjantaina ennen tapahtuman alkua tai heti porttien avautuessa klo 15. Propit tulee hakea näyttelytilasta sunnuntaina klo 15-17. Poikkeustapauksista voi sopia näyttelyn järjestäjän kanssa myös puhelimitse, p. 044 575 7430.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ja lisätietoja näyttelystä. Todennäköisesti kaikki propit saadaan esille, mutta on pieni mahdollisuus joutua karsimaan esineitä, jos ilmoittautumisia tulee paljon. Myös siinä tapauksessa saat tiedon sähköpostitse.

Proppinäyttely 2016
Carolin Piotrowski
proppinayttely@ropecon.fi

Pukugalleriavoo08FIx_2