Tänä vuonna larp- ja pöytäroolipelitiskit yhdistyvät yhteiseksi palvelutiskiksi. Kävijälle tämä tarkoittaa sitä, että roolipeliohjelmaan liittyvä tieto löytyy helposti yhdestä paikasta, tiskiä voidaan pitää pidempään auki yhdistetyn työvoimatarpeen ansiosta ja toimintaa voidaan palvelupisteillä, jotka auttavat aina tietyn tyyppisissä kysymyksissä.

Hae työvoimaksi larp- ja pöytäroolipelitiskille!

Ropecon 2018 -tapahtuman työvoimahaku on alkanut. Tiskille voi ilmoittautua työvoimaksi valitsemalla työvoimahaun toiveeksi “Larp- ja pöytäroolipelitiski”. Kaikki tiskiläiset auttavat kävijöitä larp- ja pöytäroolipeleihin liittyvissä käytännön kysymyksissä. Työvuorot järjestetään niin, että vuorossa on aina samaan aikaan tiskiläisiä, joilla on kokemusta larp- tai pöytäroolipeleistä.

Ilmoittautuminen larppeihin tehdään tiskille tulevilla paperilomakkeilla ja pöytäroolipeleihin Konsti-sovelluksen avulla. Tiskin toiminta jakaantuu palvelupisteisiin, jotka ratkovat aina tietyn tyyppisiä kysymyksiä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi peleihin ilmoittautuminen, Konsti-sovelluksen käyttö ja yleiset kysymykset käytössä olevista tiloista.

Tiskiläiset ansaitsevat itselleen tapahtuman viikonloppulipun tekemällä kahdeksan tuntia työtä ja olemalla kaksi tuntia larp- ja pöytäroolipelitiskin varatyövoimalistalla. Varatyövoima tarkoittaa, että listalla olevat henkilöt voidaan kutsua tarpeen vaatiessa avustamaan larp- ja pöytäroolipelitiskin tehtävissä. Tapahtumaan voi tällöinkin osallistua normaalisti, mikäli varatyövoimaa ei tarvita.

Työvoimahaku on käynnissä ja mukaan voi hakea vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta Ropeconissa työskentelystä tai vuosien kokemusta roolipeleistä. Tärkeintä on innostus tehdä tapahtumaa yhdessä ja halu auttaa kanssakävijöitä.

Tervetuloa tekemään Ropeconia!

Larp-vastaavat Tuomas Puikkonen & Pauliina Männistö
Pöytäroolipelivastaavat Aatu Liimatta & Arttu Hanska

Hae työvoimaksi Ropecon 2018 -tapahtumaan »